Máte otázku? Zavolajte nám! +421907273433

Harry Potter: Bájitalok társasjáték

Harry Potter: Bájitalok társasjáték
Harry Potter: Bájitalok társasjáték
Harry Potter: Bájitalok társasjáték
BonaDream - MEGBÍZHATÓ ÉS GYORS: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk kizárólag ellenőrzött EU-s partnerektől. Termékeinket saját készletről biztosítjuk és akár még aznap átveheted vagy a következő munkanapra szállítjuk!
Pohlavie
Család
Vhodné pre deti od
8 év
Očakávané doručenie
Személyes átvétel esetén akár még aznap átveheted a rendelésed, ha 14.30-ig leadod, kiszállítás esetén másnapi szállítást vállalunk, ha rendelésed 12 óráig leadod.
Nie je na sklade
23,49
Podrobnosti
Piton professzor feladatot ad az osztálynak: járják be Roxfort területét, hogy összegyűjtsék egy bájital hozzávalóit. Ha megvan a bájitalhoz szükséges összes hozzávaló, vissza kell érni elsőként az egyik kiinduló helyre - de Friccsel vigyázni kell, aki megpróbálja majd megtalálni a játékosokat! A játékosok kockával dobnak a lépésekhez. A mozgás ösvényeken és portáltereken keresztül történik. A varázspálcák megvilágítják, hogy melyik összetevő melyik helyen van. A Frics mozgatóelem megakadályozhatja a játékosok előrehaladását. Ha a játékosnak elég hozzávalója van, vissza kell térnie a startmezőhöz a győzelem megszerzéséért.
Údajov
EAN číslo
BD_SPIN6066202
Doplnkové produkty
Mohlo by vás zaujímať