Máte otázku? Zavolajte nám! +421907273433

Falánk Szörny társasjáték
Falánk Szörny társasjáték
35,11 
27
23

Falánk Szörny társasjáték

Falánk Szörny társasjáték
Falánk Szörny társasjáték
BonaDream - MEGBÍZHATÓ ÉS GYORS: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk kizárólag ellenőrzött EU-s partnerektől. Termékeinket saját készletről biztosítjuk és akár még aznap átveheted vagy a következő munkanapra szállítjuk!
Pohlavie
Gyerekek
Vhodné pre deti od
4 év
Očakávané doručenie
Személyes átvétel esetén akár még aznap átveheted a rendelésed, ha 14.30-ig leadod, kiszállítás esetén másnapi szállítást vállalunk, ha rendelésed 12 óráig leadod.
Skladom
35,11 
27
Od: 23.05.2023   Do vypredania zásob!
Zľava: 23
Ušetríte 8,11 €
Podrobnosti
Ebben a mókás, könnyen tanulható, főképp kisebbeknek szóló társasban sosem lehet tudni, hogy mikor dühödik fel a szörny és szalad el a zsákmánnyal.
A Falánk Szörny megpróbálja felfalni a játékokat, a játékosoknak pedig az a dolga, hogy minél többet megmentsenek a kihúzott kártyák segítségével. Játék közben a színek és formák felismerésére van szükség, így azok a gyerkőcök is tudnak vele játszani, akik még csak ismerkednek a számolással. Az izgalom folyamatos, mert a szörnyfigura egyszer csak megelégeli a játékmentést, visszahúzza a nyelvét, és látványosan elszalad. Tartalom: Falánk Szörny, 24 db kártya, 12 db játékbábu, játékszabály. A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
Údajov
EAN číslo
BD_MH927340
Doplnkové produkty
Mohlo by vás zaujímať